Ervarings-deskundig

Mijn deskundigheid is gebaseerd op ervaringen en wetenschap. Persoonlijke ervaringen van mezelf, persoonlijke ervaringen van anderen. Ervaringen die ik heb gecheckt met de wetenschap. Mijn ervaringen als HSP en in de dynamiek met de mens die we tot op heden een narcistische persoonlijkheidsstoornis toekennen.

De wetenschap die ik vervolgens heb gecheckt met het weten van Freud en Jung in die tijd van bewustzijn.

De visie van Jung waar ik in september 2013 kennis mee maak. Een visie waar ik me toen volledig in kon vinden. Zijn visie gebaseerd op het bewustzijn toen.

Een visie die ik ook terug heb zien komen in de spirituele wereld, in de wereld van familie-opstellingen, in de erkende hulpverlening, in de HSP wereld.

De visie, de formules van Jung, waarmee ik eindelijk mijn formule van het leven in handen denk te hebben.

Een formule die zich volledig tegen me keert. In mijn relaties. Op vriendschappelijk gebied, op liefdesgebied. In heteroseksuele relaties, in lesbische relaties, in werkrelaties.

Pas toen ik zijn formule toe ging passen op de mens met een moreel kompas en de mens zonder een moreel kompas en vertaald had naar deze tijd van collectief bewustzijn had ik mijn formule van het leven.

Erken wat er is, wat het ook is. Omdát het er is. 

Kim Boom

Mijn ervaring en curriculum vitae

Graag zet ik mijn kennis, mijn kunde en mijn ervaringen in, samen met andere ‘onafhankelijke’ hulpverleners, die net als ik geweten hebben hoe essentieel het is, dat we narcisme en psychopathie op de kaart van ‘ het leven ‘ zetten. 

De komende periode besteed ik meer tijd en aandacht aan mijn boek. Mijn boek wat een nieuwe visie zal werpen op de HSP, de Narcistische persoonlijkheidsstoornis en de psychopaat. Maar ook op het rechtssysteem en het zorgsysteem, omdat ik zie hoe ontzettend noodzakelijk het is dat narcisme en psychopathie daar gezien wordt.

Eens gezien, kun je het nooit níet meer zien. Eens geweten, kun je het nooit meer níet geweten hebben. 

Daarnaast ben ik achter de schermen druk bezig met het ontwikkelen van trainingen, workshops en lezingen. Voor hulpverleners, professionals en hulpvragenden in de Geestelijke Gezondheidszorg, voor hulpverleners in de (para)-medische wereld.  Voor hulpverleners/hulpvragenden op juridisch vlak. 

Ook verzorg ik lezingen en trainingen op maat. Wil je meer informatie, neem gerust contact met me op. Veel is mogelijk!

Mondhygiënist

onafhankelijk gedrag- deskundige

Als mondhygienist spiegel ik mensen letterlijk destructief mond- en mind-gedrag. Jarenlange ervaring met persoonlijk destructief mind-en mond-gedrag en bewerkstelligen van blijvende constructieve gedragsverandering, heeft me laten zien dat dit pas mogelijk is wanneer er ‘voldoende’ lijden is. 

1999 – heden

Zelfstandig ondernemer

Meermondzorg

In 2004 start ik mijn eigen onderneming als zelfstandig, vrij-gevestigd mondhygienist in Eindhoven. De mond is zoveel meer dan een ‘bak met tanden’. (Eelco Hakman). De mond vertelt mij enorm veel wat zich ‘in de mens’ bevindt. De mond is de spiegel van onze ziel.

2004-heden

ervarings-deskundige

Kim Boom

Als coach, ervaringsdeskundige, begeleid ik mensen die zich herkennen in de HSP en met narcisme in relaties te maken hebben gehad. Ik heb als vele anderen geweten hoe essentieel het is dat een een hulpverlener op psychisch vlak, jouw belevingswereld volledig erkent. Jouw belevingswereld als HSP. Jouw belevingswereld als iemand die slachtoffer is van narcistische mishandeling.

2016-heden

Hogeschool van 

Utrecht

Mondhygiënist

Opleiding mondhygiëne

1996-1999

Cursussen/opleidingen 

18-11-2022-19-11-2022

   Psychodiagnostiek voor tandheelkundige specialismen I.

28-04-2020

  Het creëren en doorbreken van gewoontegedrag vanuit gedragswetenschappelijk perspectief.

02-04-2020

 Online Privacywet AVG: wat moet en wat mag.

12-11-2016

Werken met trauma voor mondhygiënisten.

15-10-2016

Werken met trauma voor mondhygiënisten.

17-09-2016

Werken met trauma voor mondhygiënisten.

jan 2016- mei 2016

Opleiding HSP begeleider.

sept 2015-maart 2016

 Begeleiden herstelwerkgroep narcistische mishandeling

mei 2015

 Emotionele intelligentie

februari 2015

 natuur/wandelcoaching

sept 2013-maart 2014

 Opleiding systemisch werk ( familie-opstellingen)

juli 2013

 NLP-practitioner

sept 2013-jan 2015

 theorie en praktijk Jungiaanse psychologie

okt 2009-nov 2009

 vrijwilligerswerk Nepal

” Er zijn mensen met verstand & geweten, er zijn mensen met verstand & zonder geweten “

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ‘alles’ omtrent ‘het leven’. Kennis, weten, ervaringen. Alles wat maakt dat het leven van betekenis is. Ik ont-moet je graag!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen!

Volg mijn blog nieuwsbrief voor handige tips en informatie rondom onderwerpen zoals HSP en narcisme. Vul hieronder je e-mailadres in.

 

Bedankt voor het volgen van mijn blog :)

Share This