Over mij.

Mijn  visie is ontstaan vanuit kennis en wetenschap gebaseerd op de visie van Jung enerzijds en de visie van Freud anderzijds en de vele afgeleiden hiervan.

De theoretische visie van Jung waar ik in september 2013 kennis mee maak. De ‘ praktische visie van Freud waar ik middels mijn ervaringen in het leven kennis mee maak.

De formule van Jung, waarmee ik goud in handen denk te hebben om te leren lopen in een leven waar ik niets van begreep.

Zijn visie die zich volledig tegen me keert in het dagelijkse leven. In mijn relaties. Mij zelfs bijna in een psychose heeft doen laten belanden. 

Waar hij zijn formule toepaste ervanuit uitgaande dat alle mensen in het bezit zijn van empathie, heb ik zijn formule toegepast bekend onder de noemer ‘de HSP’ en de mens bekend onder de noemer ‘de narcist’ en ‘de psychopaat’.

De mens die ik liever onder de noemer mens met verstand en geweten een plek geef en als mens met verstand zonder geweten.

Pas toen ik begreep hoe mijn Zelf in elkaar zat en hoe het Zelf van de mens met verstand, zonder geweten eruitzag, en hier zijn formule van ‘Het Leven’op toepaste, had ik mijn wegwijzer van het Leven.

Erken wat er is, wat het ook is. Omdát het er is. 

Kim Boom

Mijn ervaring en curriculum vitae

Graag zet ik mijn kennis, mijn kunde en mijn ervaringen in, samen met andere ‘onafhankelijke’ hulpverleners, die net als ik geweten hebben hoe essentieel het is, dat we narcisme en psychopathie op de kaart van ‘ het leven ‘ zetten. 

De komende periode besteed ik meer tijd en aandacht aan mijn boek. Mijn boek wat een nieuwe visie zal werpen op de HSP, de Narcistische persoonlijkheidsstoornis en de psychopaat. Maar ook op het rechtssysteem en het zorgsysteem, omdat ik zie hoe ontzettend noodzakelijk het is dat narcisme en psychopathie daar gezien wordt.

Eens gezien, kun je het nooit níet meer zien. Eens geweten, kun je het nooit meer níet geweten hebben. De bedoeling is dat dit boek in 2020 gelanceerd zal worden.

Daarnaast ben ik achter de schermen druk bezig met het ontwikkelen van trainingen, workshops en lezingen. Voor hulpverleners, professionals en hulpvragenden in de Geestelijke Gezondheidszorg, voor hulpverleners in de (para)-medische wereld.  Voor hulpverleners/hulpvragenden op juridisch vlak. 

Ook verzorg ik lezingen en trainingen op maat. Wil je meer informatie, neem gerust contact met me op. Veel is mogelijk!

Mondhygiënist

onafhankelijk gedrag- deskundige

Als mondhygienist spiegel ik mensen letterlijk destructief mond- en mind-gedrag. Jarenlange ervaring met persoonlijk destructief mind-en mond-gedrag en bewerkstelligen van blijvende constructieve gedragsverandering, heeft me laten zien dat dit pas mogelijk is wanneer er ‘voldoende’ lijden is. 

1999 – heden

Zelfstandig ondernemer

Meermondzorg

In 2004 start ik mijn eigen onderneming als zelfstandig, vrij-gevestigd mondhygienist in Eindhoven. De Naam: Meer Mondzorg, voer ik vanaf 2018 en is ontstaan vanuit jarenlange ervaring als mondhygiënist en mijn persoonlijke ervaringen, als mens.

Ik heb ervaren dat we de mond niet los kúnnen zien van ons lichamelijk en geestelijk welzijn. ‘ De mond is de spiegel van onze ziel ‘

2004-heden

ervarings-deskundige

Kim Boom

Als coach, ervaringsdeskundige, gedragsdeskundige, mondhygiënist en mindhygiënist, maar vooral als mens mét verstand en geweten, begeleid ik mensen die zich herkennen in de HSP en met narcisme in relaties te maken hebben gehad. Ik heb als vele anderen geweten hoe essentieel het is dat een coach, een psycholoog, een therapeut, eender welke hulpverlener op psychisch vlak, de symptomen van narcistische mishandeling herkent en erkent. Dan pas kun jij je Zelf herkennen én erkennen én kan er volledige heling ontstaan.

2016-heden

Hogeschool van 

Utrecht

Mondhygiëniste

Opleiding mondhygiëne

1996-1999

Cursussen/opleidingen 

28-04-2020

  Het creëren en doorbreken van gewoontegedrag vanuit gedragswetenschappelijk perspectief.

02-04-2020

 Online Privacywet AVG: wat moet en wat mag.

12-11-2016

Werken met trauma voor mondhygiënisten.

15-10-2016

Werken met trauma voor mondhygiënisten.

17-09-2016

Werken met trauma voor mondhygiënisten.

jan 2016- mei 2016

Opleiding HSP begeleider.

sept 2015-maart 2016

 Begeleiden herstelwerkgroep narcistische mishandeling

mei 2015

 Emotionele intelligentie

februari 2015

 natuur/wandelcoaching

sept 2013-maart 2014

 Opleiding systemisch werk ( familie-opstellingen)

juli 2013

 NLP-practitioner

sept 2013-jan 2015

 theorie en praktijk Jungiaanse psychologie

okt 2009-nov 2009

 vrijwilligerswerk Nepal

” Er zijn mensen met verstand & geweten, er zijn mensen met verstand & zonder geweten “

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ‘alles’ omtrent ‘het leven’. Kennis, weten, ervaringen. Alles wat maakt dat het leven van betekenis is. Ik ont-moet je graag!

Share This