LGBT

LGBT, de Engelse afkorting voor: Lesbian, Gay, Bi-sexual, Transgender. 

In het Nederland wordt de afkorting LHBT gebruikt: Lesbie, Homo, Bi-seksueel, Transgender. 

Wanneer behoor je tot de lesbie? Wanneer behoor je tot de homo? Wanneer behoor je tot de bi-seksuelen? Wanneer behoor je tot de transgender? 

Wat zeggen deze stempels over iemands aard? Over iemands karakter? Over iemands persoonlijkheid? Wat zegt het over iemands geaardheid?

En over welke geaardheid hebben we het dan? 

Iemands sexuele geaardheid? Of iemands geaardheid als zijnde iemand mét een moreel kompas. Of iemands geaardheid als zijnde iemand zónder moreel kompas?

Oftewel iemands morele geaardheid? 

Tot welke groep behoort de mens die zich herkent als iemand behorend tot de groep LGBT? 

Onder de jonge zielen, oftewel de Norm? Onder de oude zielen, oftewel de HSP? 

Kim Boom – Genderneutraal

” Hier mogen alle kleuren er Zijn ” 

       LGBT 

K

• religie

In religieuze kringen werd/wordt homo-seksualiteit gezien als ‘een ziekte’. Iets waar je van moest/moet genezen. Als een stoornis. 

K

• DSM

In de eerste editie van de DSM in 1952, krijgt homo-sekualiteit een plek als zijnde een stoornis. De stoornis werd behandeld met conversietherapie. In 1987 werd homo-seksualiteit geschrapt uit de DSMIII.

K

• URM

In de Verklaring van de Universele rechten omschrijven we de geaardheid, de aard, als zijnde iemands ras, kleur, geslacht, taal, godsdienst, politieke of andere overtuiging, nationale of maatschappelijke afkomst, eigendom, geboorte of andere afkomst. 

Mijn Visie

LGBT/LHBT = alle mensen met een afwijkende seksuele geaardheid, anders dan hetero-seksualiteit.  

Mensen behorend tot de groep LGBT, zien we in de gehele mensheid. Mensen van elke ras, elke cultuur, elke kleur. Jong, oud, dik, dun. hoog-opgeleid, laag-opgeleid. Onder de mensheid.

Onder mensen met een moreel kompas, onder mensen zonder een moreel kompas. 

Het zijn die mensen met een andere seksuele voorkeur dan hetero-seksualiteit.

Deze groep, die mijns inziens enorm groot is en alleen maar groter zal gaan worden,  valt evenals de HSP, de oude ziel, buiten de norm. Past niet in het plaatje van de norm. Kan niet voldoen aan de eisen, verwachtingen van de Norm. Wordt door de Norm niet gezien. Kan niet voldoen aan huisje/boompje/beestje. Valt buiten de normale relatieboot.

Een groep die hoe dan ook met narcistische mishandeling te maken zal hebben. Is het niet thuis, dan is het wel in het ‘systeem van de mensheid’.

Het trauma van het niet mogen zijn wie je bent. Het trauma van er niet bij horen. Het trauma van het niet gezien, niet gehoord en niet erkend worden.

Als persoon. Als mens. Als persoonlijkheid. Als empathische persoonlijkheid.

Met hun seksuele voorkeur. Met hun innerlijke geslachtskenmerken. Met hun uiterlijke geslachtskenmerken. Met hun Zijn.

Seksuele geaardheid wat zegt dat over je persoonlijkheid?

Je seksuele geaardheid zegt niets over je persoonlijkheid. Over wie jij van binnen bent, over wie jij als mens bent. Als persoonlijkheid bent. Het zegt alleen iets over je seksuele voorkeur.

Of je ‘warm’ wordt van het mannelijke geslacht of van het vrouwelijke geslacht. Ongeacht je eigen geslacht.

Waar we de verschillende sexuele geaardheden onder kunnen verdelen in hetero-seksualiteit, homo-seksualiteit, lesbianisme en bi-seksualiteit, Kunnen we de verschillende gender-geaardheden, genderidentiteiten onderverdelen in onder andere de transgender en de genderneutrale mens.

Waar de seksuele geaardheid met name iets zegt over je sexuele voorkeur, zegt het transgender zijn of genderneutraal ziin meer iets over de innerlijke geslachtskenmerken. Het mannelijke en het vrouwelijke in je hebben. Het je van binnen geen man voelen, het je van binnen geen vrouw voelen.

 

Genderidentiteit, wat zegt dat over je persoonlijkheid? 

Genderidentiteit, gendergeaardheid, zegt voor mij alles over iemands persoonlijkheid. Over iemands identiteit. Iemands persoonlijkheid.

Over wie iemand van binnen is. Over wie iemand als mens is.

Over of iemand een moreel kompas heeft, of iemand geen moreel kompas heeft.

Over iemands morele geaardheid.

Of je nu behoort tot iemand met een andere seksuele voorkeur dan hetero-seksualiteit, of iemand met een andere genderidentiteit, in al deze gevallen is je leven op aarde een zwaar gevecht.

Nergens wordt je volledig erkend.  Wordt je afgerekend op je seksuele voorkeur. Krijg je te maken met de vooroordelen van de maatschappij. Met discriminatie. Met racisme.

Met narcisme.

 

Seksuele geaardheid & gendergeaardheid. 

Iemand die zichzelf onder de ‘transgender’ schaart, hoeft niet perse een seksuele geaardheid te hebben die anders is dan hetero-sexualiteit. Evenals dat iemand met een andere sexuele geaardheid, dan de hetero-seksualiteit, niet perse valt onder de mens die we transgender noemen.

Uiteindelijk maakt het niet uit wat je sexuele voorkeur is, wat je uiterlijke lichamelijke geslachtskenmerken zijn. Wat je innerlijke geslachtskenmerken zijn.

Het gaat erom dat je je Zelf volledig accepteert. Je Zelf volledig het bestaansrecht geeft. Ongeacht je sexuele voorkeur. Ongeacht je buitenkant. Ongeacht wat anderen van je vinden.

Dat je je Zelf gaat zien, gaat erkennen, je Zelf het bestaansrecht gaat geven. Als mens met een morele persoonlijkheid. Als mens met een moreel kompas.

Als mens met een persoonlijkheid.

Kenmerken LGBT met moreel kompas

 • emotioneel lijden
 • moreel lijden
 • hechtingsstoornissen
 • burn-out/bore-out
 • extravert/introvert
 • chronisch gewetensconflict
 • het gevoel je plek op aarde niet in te mogen nemen
 • goedaardig narcisme
 • kleurendenker
 • chronische depressies
 • zelfmoord
 • paranoia
 • verward

Waarschuwingssignalen / Symptomen

 • bindingsangst/verlatingsangst 100% 100%
 • co-dependency 100% 100%
 • gevoelig voor verslavingen 50% 50%
 • drang naar spiritualiteit 50% 50%
 • rationeel 65% 65%
 • extravert/introvert 50% 50%
 • creatief denkers 75% 75%
 • diepere doordenkers 100% 100%

” Evidence – based “

Wetenschap & ervaringen verbonden

%

LGBT vs. mensheid

%

liefde vs. angst

%

Introvert vs. Extravert

%

Man vs. Vrouw

%

Mis-behandeling in zorg

%

Nature vs. Nurture

LGBT & SPIRITUALITEIT

LOT & LOTSBESTEMMING

Jung heeft het bewustzijn in de mensheid vertaald naar de man en de vrouw. Dat is tot op heden ook hoe we de mensheid zien. De LGBT beweging laat, mijns inziens, zien, dat we het bewustzijn in de mensheid niet kunnen/mogen vertalen naar ‘de man’ en de ‘vrouw’. Maar dat we het bewustzijn moeten vertalen naar de mens met het bewustzijn in de ziel en de mens met alleen het onbewuste in de ziel.

Wil jij je verdiepen in de mens?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen!

Volg mijn blog nieuwsbrief voor handige tips en informatie rondom onderwerpen zoals HSP en narcisme. Vul hieronder je e-mailadres in.

 

Bedankt voor het volgen van mijn blog :)

Share This